SHOPIFY PLUS

DİJİTAL DÜNYADA SIRADIŞI YÜKSELİŞ

​Shopify Plus; büyük markaların ve kurumsal düzeydeki şirketlerin e-ticaretteki çözümüdür. Shopify Plus, Shopify’ın standart sürümünden farklı olarak; büyük ölçekli işletmelerin daha komplike ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirmiştir. Shopify’ın standart sürümü ise daha çok küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal çözümler sunar.

​Shopify Plus, gelişmiş bir dizi özelliklere, özelleştirme seçeneklerine ve ölçeklenebilirlik sağlayan birçok araca sahiptir. Bunların arasında; özel tema geliştirme, özel API (Application Programming Interface)’lar, daha fazla ödeme seçeneği, envanter yönetimi, daha başarılı raporlama, analitik çözümler, öncelikli destek ve çok daha fazlası bulunur.

​Büyük markaların ve kurumsal düzeydeki şirketlerin büyüme hedeflerine destek olmak amacıyla geliştirilen Shopify Plus, güvenilirlik ve esneklik için daha fazla kontrol sağlayarak, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmak için denenmiş ve geliştirilmiş bir altyapıya sahiptir.
​Shopify Plus, büyük markalara ve kurumsal düzeydeki işletmelere birden fazla çözüm seçeneği ve kurumsal sorunlarına cevap olma niteliğiyle 2014 yılında piyasa sürülmüş bir Shopify sürümüdür. Shopify Plus, standart Shopify sürümlerine göre daha maliyetli olsa da işletmelerin bahsi geçen fiyatlandırmalarla ilgili lisanslı Shopify temsilcileri ile iletişime geçmesi büyük önem taşır.
​(Bu alana Nodusworks linki ve görseli eklenebilir.)
​Shopify Plus, bilhassa büyük hacimli satış ve yine yüksek hacimli trafiğe sahip kurumsal düzeydeki işletmelere ve büyük markalara hitap edebilmesi amacıyla standart Shopiy sürümüne ek olarak büyük temel farklılıkları ve özelleştirmeleri bünyesinde bulundurarak yaratılmıştır.

​Standart Shopify planlarının çok üstüne çıkarak; büyük markaların daha fazla müşteriye ulaşmasına ve bu müşterilerin sadık müşterilere evrilmesine olanak tanıyan Shopify Plus, e-ticaret dünyasının bel kemiği konumdadır.
​Büyük markaların ve işletmelerin online mağaza yönetimi konusunda her işini kolaylaştıran Shopify Plus, bahsi geçen büyük markaların global pazarda yer edinmesinin yolunu açar.

​Shopify Plus, büyük markaların maliyet azaltmasına, düşük işlem ücretlerinden yararlanmasına ve özelleştirilebilir ödeme sistemlerine sahip sayfalarıyla büyük avantajları kendi bünyesinde barındırır. Bununla da yetinmeyerek; sınırı olmayan personel hesapları, ücret ödemeden kullanılabilen kurumsal uygulamaları ve hızlı performans yeteneği ile cezbedici bir potansiyele sahiptir.
​Shopify Plus, özel hesap yöneticisi ve standart Shopify planlarının kullanamadığı API entegrasyonları üzerinde daha fazla kontrol ve esnekliğe sahiptir.
​Shopify Plus, eğitime tam destek olarak Shopify Plus Academy’i işletmelerin kullanımına sunmuştur. Bu sayede işletmelerin, kendilerini eğiterek parlak fikirler üretmelerinin önünü açar.

​Karar vermeden önce belirtmek gerekir ki; Shopify Standart Planları da Shopify Plus da işlevsellik ve e-ticaret analizleri konusunda benzer özelliklere sahip olsa da Shopify Plus, geliştirilmiş özellikleri, izinleri, kontrolleri ve esnekliğiyle büyük markaların dikkatini çeker.

​Son olarak Shopify, işletmeleri hiçbir şekilde tutmaz ve özgür bırakır. Örneğin; e-ticarete yeni başlamış küçük ya da orta ölçekli bir işletme iseniz; Standart Shopify Planları sayesinde işletmenizin büyümesini destekleyecek özellikleri ile tanışabilir ve bu sayede işletmeniz büyüdükçe Shopify planlarını da büyütebilirsiniz. Özetlemek gerekirse; bu büyüme işinde Shopify, işletmenizin destekçisidir.
​Nodusworks, yılların tecrübesine sahip bir Shopify ajansı olarak hızlı çözümleri ile şimdi, burada.