Shopify Danışmanlık ile Kazanç Garantileme

E-ticaret dünyasının gözbebeklerinden olan Shopify, günden güne daha büyük bir kitleye yayılmakta. Bunun getirisi olarak da rekabetin üst düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Tüm mağaza sahiplerinin en iyisini yapmayı hedeflediği bu platformda, Shopify Danışmanlık ile Kazanç Garantileme ve en iyi performansı sunma konusunda ayrıcalıklı olmanız için Nodus Works burada.

Shopify Danışmanlık hizmetine neler dahil?

  • Shopify kurulumu ve özelleştirme bu hizmetin ilk adımı. Eğer ki mevcut bir Shopify e-ticaret mağazanız yoksa ve sıfırdan başlamak gözünüzü korkutuyorsa hiç endişelenmeyin. Shopify kurulumunu birlikte yapacağız ve aynı zamanda bu konuda sizi de geliştireceğiz. Mevcut bir mağazaya sahipseniz kurulumda yapacağımız gibi sizin mağazanız için de güven veren, insanları alım yapmaya “itecek” özelleştirmeleri yapacağız ve markanızın kendine has bir duruş sergilemesini sağlayacağız.
  • Shopify tema tasarımı ve grafik eklentileri ile işletmenize ve işletmenizin hedef kitlesine uygun ilgi çekici, kaliteli tasarımları yapıyor ve bununla e-ticaret sitenizi öznelleştirip, rakiplerinizden farklı olmanızı sağlıyoruz. Ticaret anlayışınıza uygun olarak müşterilerinize asıl sunmak istediğiniz kısımları en doğru şekilde vurgulayacağız.
  • Ürün kataloglarınızı oluşturma işlemiyle muhtemel müşterilerinizin, site ziyaretçilerinizin aradıklarına kolayca ulaşmalarını sağlıyoruz. Düzenli ve temiz bir kurguyla ziyaretçilerin alışveriş konusunda güven duyabilecekleri, yaptıkları işi önemseyen bir mağazada olduklarını anlamalarını sağlıyoruz. Shopify Danışmanlık ile Kazanç Garantileme işte bu kalite sergileme sayesinde oluşuyor.
  • Blog, sözleşmeler ve kurumsal içerikler gibi metin sayfalarınızı oluşturuyor ve sitenize uygun şekilde tasarlıyoruz. Tasarladığımız bu sayfalara, işletmenize en uygun şekilde ve müşterilerinizin yarar sağlayabileceği metin eklemeleri yapıyoruz.  Tüm bunları arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmeniz için oldukça önem taşıyan SEO kurallarına uygun olarak yapıyoruz. Arama motorunda üst sıralarda yer almanızla birlikte ziyaretçi sayısında da sizleri üst sıralara taşımış oluyoruz.
  • Shopify entegrasyonları ile isteğinize uygun ulaşımları sağlıyor ve deyim yerindeyse karmakarışık görünen işlem yumağının rayına oturmasını sağlıyoruz.
  • Rakip analizi ile e-ticaret dünyasının nabzını sürekli yoklamakta ve sitenizide bunun doğrultusunda düzenlemekte, iyileştirmekte olacağız. Kazancı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için birçok strateji fikrini birlikte üreteceğiz.
  • Raporlama ve geliştirmeler e-ticaret sitenizin hep diri kalmasını sağlayacak önemli bir konu. Sitenizde olan herhangi bir olumsuz durumda bunun hemen önüne geçebilecek, olumsuz bir durum olmasa bile daha iyisi istendiğinde bunu raporlayacak ve fikir alışverişi ile gerekli geliştirmeleri sağlayacağız.

Shopify Danışmanlık hizmetinizin süresi nedir?

Bu hizmeti aldığınızda süresi olmayan bir yardım ve öğretim sürecine başlamış oluyorsunuz. Bu yola beraber çıktığımız gibi istediğiniz kadar da beraber devam edeceğiz. Sınırsız bir hizmet sunan danışmanlarımız sizlere her konuda ve her zaman diliminde yardımcı olacaktır.

Daha birçok avantajıyla Nodus Works Shopify Danışmanlık ile Kazanç Garantileme e-ticaret hayatınız için yapacağınız en doğru işlemlerden biri olacaktır. İşletmenizi profesyonellerle birlikte en ileriye taşımak ve bundan süresiz olarak faydalanmak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Shopify Türkiye olarak dilediğiniz her zaman hizmetinizdeyiz.