Wordpress Tema ve Eklenti Desteği ile Mükemmel Görsellik

Sitenizin görünümü, ziyaretçilerinizin ilk izlenimi konusunda her şey demektir. Wordpress Tema ve Eklenti Desteği ile Mükemmel Görsellik yaratmanız, internet kullanıcılarının memnuniyetini sağlamak için atacağınız ilk ve en önemli adımdır.

Sitenizin amacını, hizmetini doğru yansıtan ve eğer diliyorsanız kişiliğinizden izler taşıyan özel bir tema oluşturmak yaptığınız işin biricikliğini gösterecektir. Bu hem sizin hem de ziyaretçinin motivasyonudur.

Tanışmalarda nasıl ki ilk dikkat ettiğimiz şey kişinin dış görünüşü ise bir siteye adım attığımızda da aynısı geçerlidir. Kişinin giyimi, vücut hareketleri, mimikleri, konuşma biçimi ve diğer özellikleri de dahil olmak üzere her birini nasıl ayrı ayrı değerlendirip kafamızda tutarlı bir “bütün” yaratmaya çalışıyorsak sitenize giriş yapan ziyaretçileriniz de zihinlerinde aynısını yapmaya programlıdır.

Tutarlı bir bütün oluşturmak, internet kullanıcısının sitenizi her ne amaçla ziyaret ettiyse o amaca uygun, doğru bir yerde olduğunu düşünmesini sağlama açısından oldukça önemlidir. Güveni en başında hissettiremezseniz ziyaretçinize sitede kalmak için bir sebep vermemiş olursunuz.

Temalar ve eklentiler, sitenizin barındırdığı renklerden, sitede nasıl gezinti yapıldığına ve hatta sitenizin hızına kadar birçok ayrıntıyı etkiler.

Wordpress Tema ve Eklenti Desteği ile Mükemmel Görsellik demiştik, hız konusu nereden çıktı?

Tema ve eklentiler ilk bakışta sadece estetik açıdan önemli gibi görünse de en az görsellik kadar önemli bir konuyu daha etkiler; site hızı.

Sitenin yavaş çalışması, kullanışsızlığı hak verirsiniz ki aynı bizlerde olduğu gibi hiçbir kullanıcının hoşuna gitmeyecektir. Hatta bu konu çoğu zaman tahammülsüzlüğün yaşandığı sayılı internet konularından biridir.

Uygun ve kaliteli seçimler size hız, kolay kullanım, ulaşılabilirlik ve akabinde de tatmin duygusu sağlayacaktır.

Her tema her internet sitesine uygun değildir. Yanlış seçimler, mevcut ziyaretçilerinizi bile elinizden edebilir. Bu sebeple Wordpress Tema ve Eklenti Desteği ile Mükemmel Görsellik konusunda kesinlikle bir profesyonel ile çalışılmalıdır. 

Özelleştirilebilir temalarla, internet sitenize asıl dokunuşları yapmalıyız. Sitenizin ismi, amblemi bulunmasa bile web sitenin görünümüyle karşılaştığında ziyaretçinizin “Ben burayı biliyorum.” demesini sağlamalıyız.

İnternet sitenize “yeni bir sayfa açmak” ve ayrıntılı bilgi edinmek için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.