Shopify Tema ve Eklenti Desteği ile Satışların Artmasını Sağlamak

E-ticaret sitenizi açtınız ama düzeni ve estetiği açısından kaygı mı yaşıyorsunuz? Shopify Tema ve Eklenti Desteği ile Satışların Artmasını Sağlamak oldukça önemlidir ve Nodus Works olarak görsel anlamda potansiyelinizin zirvesine ulaşmanızı sağlayabiliriz.

Dünyanın en çok tercih edilen e-ticaret platformu Shopify, hızlı, kullanışlı ve bütçe dostu olmasının yanında bulundurduğu avantajlardan biri de inanılmaz inceliklerle hazırlanmış tema ve eklentilere sahip olmasıdır.

Neden bu desteğe ihtiyacım var?

E-ticaret siteniz markanızın yüzüdür. Bir mağazaya girişinizde oranın kalitesi hakkında size ilk fikri veren nasıl ki dizaynı, estetik görüntüsü ise çevrimiçi mağazanızda da aynısı geçerlidir.

Müşterilerin iyi bir web sitesi görünümüyle karşı karşıya olması, onlara işlerini özenle yapan bir işletme olduğunuzu göstermek için ilk ve en önemli adımdır. Güveni en başında hissettiremezseniz müşteriye sitede kalmak için bir sebep de vermemiş olursunuz.

Sadece bir tema ve eklentiden değil çoğullarından bahsediyoruz. Farkları nedir?

Hazır tema ve eklentiler birçok seçeneğiyle birbirinden farklı özellikler sunar. Hem ücretsizleri hem ücretlileri bulunmakla birlikte her cebe uygun olma niteliği de taşırlar.

Bazı temalar daha basit bir kullanıma odaklanırken bazıları çok yönlüdür. Bir tema sadece moda sektörüne yönelik iken bir diğer tema ise hangi sektörde olursanız olun kullanabileceğiniz şekilde olabilir.

Bazı temalarda canlı destek özelliği bulunurken, bazılarında bulunmayabilir. Bir tema blog yazma özelliğini bile sağlamıyorken bir diğer tema Google Harita desteği dahi sağlıyor olabilir.

Bunca seçenek arasında yapmamız gereken; işletmenize, amaç ve hedeflerinize en uygununu bulmak ve işletmenizin büyümesini sağlamaktır.

Her tema her işletme için uygun olmaz. Yanlış seçimler, satışlarınızın artmasını beklerken müşterilerinizin kaçmasına sebebiyet verebilir. Bu yüzden Shopify tema ve eklenti desteği konusunda kesinlikle bir uzmanla çalışılması gerekir.

Shopify Tema ve Eklenti Desteği ile Satışların Artmasını Sağlamak için gereken sadece bu mu?

Shopify tema ve eklenti desteği almak için yanlış seçimler yapma sebebi yeterli gelmediyse özelleştirmenin gerekliliği ve bu konunun çok daha profesyonellik istemesi düşüncelerinizi netleştirecektir.

Daimî müşterilerinizin oluşması için de tema ve eklentiler oldukça büyük öneme sahiptir. Web siteniz, her yönüyle kendine has olmalıdır. Bu sebeple hazır bir temayı alıp direkt kullanmak, istediğiniz etkiyi tam olarak yaratmayıp sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Özelleştirilebilir temalarla, çevrimiçi mağazanıza markanızın asıl dokunuşlarını yapmalıyız. Markanızın ismi yazmasa bile web sitenin görünümüyle karşılaştığında müşterinizin “Ben burayı biliyorum.” demesini sağlamalıyız.

Uzmanlarımızla birlikte çalışarak hem web sitenize hem de kazançlarınıza yeni bir sayfa açmak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.