Shopify Entegrasyonları ile Tek Tuş Çok İş

Tüm pazaryerlerinde bulunmak büyük bir avantaj olmakla birlikte yönetim zorluğunu da beraberinde getirir. Neyse ki Nodus Works’te bunun da çözümü var. Shopify entegrasyonları ile tüm pazaryeri mağazalarınızı Shopify mağazanız ile eş zamanlı olarak yönetmenizi sağlayabiliriz. Kısacası Shopify Entegrasyonları ile Tek Tuş Çok İş mantığı devreye giriyor ve en değerli assetlerinizden biri olan zaman kavramından daha iyi yararlanmaya başlıyorsunuz.

Neden ihtiyacım var?

E-ticaret piyasası artık rekabetin fazlasıyla yoğun yaşandığı bir dünya olmakla birlikte en çok kazancın sağlandığı yer. Bu yüzden girmemek ayrı sorun “sağlam” girmemek ayrı sorun.

Fazla sayıda pazaryeri fazla sayıda müşteri demek. Ama bu pazaryerlerinde iyi iş çıkaramadığımızda hiçbir anlamı yok. Kullanıcılar iyi iş yapıldığına inanmadıkları, güven alamadıkları bir siteden alım yapmayacaklardır, aynı biz gibi.

Birçok pazaryerini aynı anda farklı kollardan kontrol etmek elbette ki kolay değil. Aksine eline yüzüne bulaştırmak çok fazla kolay. Tüm pazaryerlerinde aynı kalite ile aynı duruş ile bulunmak, bir marka olmak adına büyük önem taşır. Shopify Entegrasyonları ile Tek Tuş Çok İş derken bu kaliteyi yakalamanızı sağlamaktan bahsediyoruz.

Çok sayıda kullanıcıya, güzel ve kaliteli hizmetler sunarsanız bunun kaçınılmaz bir sonucu olarak satışlarınız ve bunun doğrultusunda da kazançlarınız artacaktır.

Shopify entegrasyonları, tüm pazaryerlerini ve buralarda yapmanız gereken tüm satış ve pazarlama işlemlerinizin her bir adımını tek bir panel üzerinden kontrol etmenizi, işletmenizin verimliliğini artırmanızı sağlar.

Nodus Works Shopify entegrasyonları bana hangi hizmetleri sunuyor?

Shopify ürün envanteriniz ile pazaryerlerindeki ürünleri eşleştirerek tek bir elden tüm işlemleriniz operasyonel olarak gerçekleştirilir.

Shopify entegrasyonları, yeni ürün yüklemelerinde tek tek her siteye yükleme uğraşıyla yaşadığınız zaman kaybını, tek panel üzerinden kolaylıkla tüm pazaryerlerine yükleme yapmanızı sağlayarak en aza indirger.

Eşleştirmenin içeriğine isteğiniz doğrultusunda muhasebe programınız da dahildir. Herhangi bir platformdan sipariş geldiğinde, Nodus Works üzerinden otomatik olarak muhasebe programınıza işlenir. Böylelikle muhasebe hesabınızı güncellemek gibi ek bir işlem yapma zorunluluğunuz ortadan kaldırılır.

Muhasebe programınızın eşleşmesiyle, tüm pazaryerlerinden gelen siparişlerinizin faturalanması tek tuşla halledilir.

Yapılmış olan e-fatura ayarlarınıza göre otomatik olarak onaylanır ve müşterilerinize e-posta aracılığı ile fatura gönderimi sağlanır. Bu sayede fatura süreciniz kolaylaşır ve hızlı geri bildirim sayesinde müşteri güveni kazanılır.

Ürünlerinizin stok kontrolünü ayrı ayrı yapmak zorunda değilsiniz. Hepsinin bilgileri Nodus Works’e çekilir. Otomatik stok senkronizasyonu sayesinde satışlarınızla yaşanan stok değişimi bilgisi anlık olarak bulunduğunuz diğer satış kanallarına da aktarılır.

Nodus Works Shopify entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo sürecini de hızlandırmış olacaksınız. Faturalandırılan siparişlerin kargo kodu ve barkodu hemen oluşturulur ve tarafınıza iletilir.

Görüldüğü üzere Shopify entegrasyonları, sadece tek bir panelden işlem yapmanızı değil, aynı zamanda bu işlemlerin kolaylaşmasını sağlar.

Shopify Entegrasyonları ile Tek Tuş Çok İş avantajıyla işletmenizin kalitesini ve duruşunu tüm pazaryerlerine aynı şekilde yansıtmak, çok sayıda kullanıcıya ulaşmak ve satışlarınızın artışını seyretme keyfini yaşamak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.