Shopify Nedir?

Özellikle COVID-19'dan sonra Dünya genelinde "nasıl iş bulurum" soruları yerini "nasıl iş kurarım" sorusuna bıraktı. Bu arayış, girişimcilik ve iş kurma, iş modelleri gibi kavramları hayatımıza sokmuş durumda. İş kurma gündeminde ise akıllarda son yıllarda "e-ticaret" ile ilgili soru baloncukları oluşmakta olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Peki bu e-ticarete nasıl girilir, Türkiye'de e-ticaret yapmak için hangi yazılımları ve kanalları kullanmak gerekir? Bu konuların araştırılmaya başlanmasının akabinde ulaşacağınız “Shopify nedir?” sorusunu sizlere cevaplandırmaya çalışacağız.

Shopify; e-ticaret mağazanızın kurulmasına olanak sağlayan, yazılım, programlama bilgisi gerektirmeyen ve hem Türkiye genelinde hem de dünya genelinde geniş kullanıcı kitlesine sahip olan bir platformdur.

E-ticarete yeni başlayacaklar için en kolay ve en sorunsuz hizmetin karşılığı Shopify’dır. Her sektöre uygun olarak sunduğu alternatifler ve özelleştirmeler ile bu stresli süreci sadece tatlı bir heyecanla atlatmanıza yardımcı olur.

Mevcut olarak e-ticarette bulunan ama Shopify bünyesine geçmek isteyenler için de birçok avantaja sahiptir. Halihazırda diğer sistemlerde yüklü olan ürünlerinizi, tüm özellikleri ve resimleri ile kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Shopify binlerce ek uygulaması, doğal sosyal medya ve pazaryerleri entegrasyonları ile işin her bir basamağında dayanağınız olacak operasyonel bir platformdur. Bu özellikleriyle satış garantisi sunma konusunda rakipsiz olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Bulut tabanlı bir sisteme sahip olduğu için tüm cihazlardan mağazanıza ulaşabilir ve mağazanızı yönetebilirsiniz.

Aylık üyelik sistemiyle hizmet veren bu platformda bir maddi kayıp yaşamadan üyeliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ama Shopify dünyasına girdiğinizde böyle bir istek yaşamamanız daha büyük olasılıkta.

“Shopify nedir?” sorusuna vereceğimiz cevaplar altında belki de en önemli olan konuya geliyoruz; güvenilirlik. Shopify, e-ticaret dünyasına en güvenilir platform olarak adını kabul ettirmiş durumda. Bu zamana kadar hiçbir kullanıcı bir güvenlik açığı fiyaskosuyla karşılaşmadı.

Shopify’ın ücret ödeme konusunda sunduğu tüm ödeme yöntemleri de dünya çapında güvenirliği kabul görmüş seçeneklerdir. Böylelikle ödeme süreci pürüzsüz olarak işler.

SEO altyapısını destekler ve mağazanızın daha çok kullanıcıya ulaşmasını ve haliyle de sizin daha çok kazanç elde etmenizi sağlar.

Shopify ile ilgili daha çok bilgi edinmek ve dilerseniz e-ticaret dünyasının kazanç deryasına katılmak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.